Mateřská škola Pro Family Praha

Výhody

Mateřská škola, ve které se děti nenudí.

Jsme akreditovanou mateřskou školu ProFamily v Praze se vzdělávacím programem pod dohledem MŠMT.

Kvalita poskytované služby v soukromé mateřské škole, několikrát v roce školky v přírodě, kvalitní pedagogové, otevírací doba od 7 do 19, nakonec i nedostatečné kapacity státních mateřských škol, či velká vzdálenost školky od domova – to vše mohou být důvody, proč se rodiče rozhodnou přihlásit své ratolesti do školky soukromé. Mateřská škola ProFamily nabízí rodičům, ale především dětem neskutečné množství zážitků v příjemném prostředí a za asistence kvalitních, veselých, usměvavých pedagogů, logopedů, speciálních pedagogů a asistentů či lektorů.

U nás se děti vydovádí například při aktivitách, jako jsou plavání, tenis, lekce hraní na sopránovou flétnu, tanec. Podnikáme mnoho výletů nejen po Praze, ale po celé České republice. Vlastně i mimo ni. 

Za poznáváním krás Česka – na hrady, zámky, ekofarmy, muzea, planetária, ale i za zábavou – do divadel a na koncerty vážné hudby. Dokonce organizujeme zájezdy k moři jako školku v přírodě. Dalším zájmovým kroužkem, na který je naše mateřská škola pyšná, je výuka angličtiny hravou formou, při níž se děti především baví, a to pod pečlivým dohledem kvalifikovaného lektora či rodilého mluvčího.

Prostředí mateřských škol soustředěných pod jednu hlavičku, jednu rodinnou firmu ProFamily je nejen zárukou kvality ale i historie. Vždyť ProFamily a první školka vznikla již v roce 1992.

V každé školce se nachází rozlehlá zahrada s herními prvky, na kterých si děti mohou nejen hrát, ale zároveň i cvičit, což do mateřské školky rozhodně patří a ne ve všech školkách se s vlastní velkou zahradou motivující děti setkáme.

Mnohé další aktivity rozvíjejí schopnosti každého dítěte podle jeho přání. Některé děti se dokážou opravdu výborně zabavit v keramické dílně, která jim pomáhá při cvičení jemné motoriky, kdy vytvářejí mnohdy umělecká díla, jimiž zaručeně potěší všechny příbuzné.

V rámci správného dýchání do bříška hrajeme na flétnu a naše mateřská škola v rámci aktivit pro děti pořádá také lekce jógy. Oblíbenými aktivitami jsou rovněž hipoterapie a canisterapie.

Starší děti pak mohou na náš ranč s poníky v rámci školky.
Všichni víme, že neexistuje dítě, které by svým způsobem nemilovalo zvířátka. Děti z naší mateřské školy mají jedinečnou možnost, jak se blíže seznámit s koníčky a pejsky, případně odbourat strach z některého z těchto zvířat.

Sportovního ducha dětí i jejich rodičů podporujeme zimními zájezdy do hor, kdy navštěvujeme v týdenních turnusech Benecko v Krkonoších, kde máme vlastní ProFamily Hotel TOP.  Zde se dětem věnují naši lyžařští instruktoři a je pro ně vymýšlena spousta zábavy na sněhu i v hotelu.

U nás je však samozřejmostí i možný pobyt rodičů s námi !

V jarním období a s tím spojené zvýšení výskytu respiračních onemocnění s dětmi jezdíme na ozdravné pobyty do Mariánských Lázní, kde se program zaměřuje nejen na podpoření dětské imunity, ale myslí se zároveň i na zábavu. Hotel Krakonoš v MAriánských lázních má vlastní solnou jeskyni, termální bazén a jsme zde zejména kvůli speleoterapii.

V rámci péče o své zdraví a zdraví svých blízkých prostupuje celým programem naší mateřské školy kroužek zdravovědy, při němž se děti hravou a zábavnou formou učí poznávat lidské tělo a souběžně o něj pečovat.

Děti se v naší mateřské škole nikdy nenudí a ze zkušeností naší 24 leté tradice mateřských škol ProFamily víme, že jsou do budoucího života školáka perfektně připraveny.

zavrit