Zajistěte si hlídání dětí u profesionálů v Praze

Výhody

Zajistěte si hlídání dětí u profesionálů v Praze

 Potřebujete pohlídat své dítě, když jdete do práce nebo máte během dne jiné aktivity? Pak vám doporučujeme využít služeb naší mateřské školky, která působí po celé Praze i v jejím přilehlém okolí. Představuje skvělé místo, které mohou využít rodiče se svými dětmi, co hledají profesionální služby. Dětí stráví nějaký čas v dětském kolektivu, do kterého se bez problémů začlení, budou rozvíjet svou kreativitu, motoriku a také se stanou více společenské, než když by celý svůj čas trávili pouze s rodiči.

 Hlídání dětí v předškolním věku
 Ve věku tří let se mnoho rodičů rozhodne dát dítě do školky. V poslední době je však problém sehnat kvalitní školku v místě bydliště, která by měla dostatečné kapacity. V Praze sice působí mnoho školek, jsou často plné, nebo nechtějí přijímat mimopražské děti. Naše školka Pro Family se specializuje na hlídání dětí. Praha nabízí sice mnoho možností, troufáme si však říci, že naše školka je tou nejlepší, kterou můžete jako spokojený rodič využít.

 Jak si zajistit hlídání služby?
 Jestliže chcete využít služeb naší školky, stačí se na nás obrátit prostřednictvím telefonu nebo e-mailu. Využít též můžete i kontaktní formulář na našich webových stránkách. Rádi zodpovíme vaše případné dotazy. V naší školce si samozřejmě můžete domluvit i osobní schůzku a naše prostředí navštívit sami nebo se svým dítkem, abyste mohli zhodnotit, jak se mu v nové školce bude líbit. Hlídání dětí zajišťujeme od 7:00 do 19:00 dle vašich časových možností.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit