Zápis do mateřské školky Pro Family

Výhody

Zápis do mateřské školky Pro Family

Pokud chcete dát svému dítěti v prvních letech života to nejlepší, zvolte pro něj naši soukromou školičku, která má mnohaleté zkušenosti v této oblasti. Zápis do mateřské školky Pro Family zajistí vašemu dítěti skvělé zázemí na hraní i vzdělávání se. Ke každému dítěti přistupujeme velmi individuálně, jelikož víme, že každé dítě je originální. Rozvineme kreativitu vašich dětí a citlivým způsobem jim budeme nápomocni při jejich prvních krůčcích.

Proč zvolit soukromou školku Pro Family?

Náš vyškolený personál zajistí vašim dětem maximální péči a rozvine jejich přirozený talent. Děti se v naší školce cítí jako doma. Naše prostory jsou naprosto bezpečné a zajistí vašim nejmenším pocit pohody, radosti i odpočinku. Děláme vše proto, abychom v kolektivu udržovali rodinnou atmosféru, která je pro děti velmi důležitá. Rozvíjíme jejich fantazii a to i za pomoci aktivních programů, které zahrnují například výlety za poznáním, cirkusy či výlety za zvířátky. Výjimku netvoří ani různé kroužky, jakými jsou například výuka angličtiny s rodilým mluvčím, díky kterému si hravě osvojí i cizí přízvuk. Dále máme v nabídce kroužek keramiky, divadla, jógy, plavání či dokonce tenisu. Vaše děti se u nás nebudou mít šanci nudit. Učení pro ně bude zábavou a spíše cestou za poznáváním. Společnými silami také provozujeme Canisterapii a Hipoterapii. Naše pejsky a koníčky si vaše děti na našem přilehlém pozemku jistě patřičně zamilují. Práce s dětmi nás baví a naplňuje, zápisem do mateřské školky Pro Family, pro ně uděláte to nejlepší.

Naše služby

Naše školka je vám k dispozici každý den a to od 7 do 19 hodin. Zápisem do mateřské školky Pro Family svým dětem zajistíte rodinný přístup velmi kvalifikovaných lidí, kteří se s vašimi dětmi naučí velmi rychle pracovat. Poskytujeme také noční nebo víkendové hlídání v případech, kdy vás například čeká služební cesta a podobně. Zajistíme také dopravu vašich dětí do školky a zpět. Naše mateřská školka vše hravě vyřeší za vás.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit