Volná místa ve školce čekají na vaše děti

Výhody

Volná místa ve školce čekají na vaše děti

 Pokud patříte mezi rodiče, kteří chtějí svému dítěti zajistit, co nelepší první kroky v jeho životě, jistě oceníte naše služby, které vám naše školka ProFamily nabízí. Volná místa ve školce čekají právě na vaše děti. Nejsme jen obyčejnou školkou, vašemu dítěti nabídneme mnohem více, než si dokážete představit. Výlety, hry, divadla, kroužky a zvířátka, to vše vám nabídne naše soukromá školka ProFamily, ze které se vašemu dítěti nebude chtít jít domů.

Volná místa ve školce jsou k mání

Volných míst ve školce, kde se o vaše děti postará prvotřídní personál, je třeba využít. Naši pedagogové přistupují individuálně a především citlivě ke každému dítěti. Rozvíjí jeho schopnosti, kreativitu a učí ho poznávat nové a nové věci. Vaše děti se u nás budou cítit jako doma. Rodinná atmosféra, která zde panuje je cítit ze všech stran. Využijte tak volných míst ve školce a udělejte pro své dítě to nejlepší, co můžete. Vašim ratolestem jsme neustále k dispozici. Navštěvujeme s nimi různá zajímavá místa a pořádáme s nimi výlety za poznáním. Děti si jistě oblíbí i náš přilehlý pozemek, na kterém se setkají se skvělými psími přáteli a také koňmi. Využijte proto možnosti, zařadit své dítě do kolektivu, který společně s pedagogy tvoří jednu velkou a šťastnou rodinu. Mezi naše přednosti, patří také především to, že vaše děti můžeme vyzvedávat ze školky i je do ní vodit. Pro rodiče, kteří musí náhle odjet například na služební cestu, nabízíme i noční či víkendové hlídání. Nejsme obyčejná školka, jsme ProFamily.

 Angličtina, kroužky, výlety

Pokud využijete volných míst ve školce a vaše dítě se tak stane součástí neustále se rozvíjejícího kolektivu, uděláme vše proto, aby se u nás cítilo šťastně a spokojeně. Pro vaše ratolesti nabízíme také kurzy angličtiny, které vede přímo sám rodilý mluvčí. Díky tomuto faktu se vaše dítě nejenže naučí anglicky, ale také si osvojí cizí přízvuk. Vše probíhá formou zajímavých her, které vaše děti budou rozhodně bavit. Pokud budete chtít rozvíjet jejich talent či sportovní nadání, jsou k mání také kroužky jógy, divadla a mnoho dalšího. Vaše děti provedeme jejich prvními krůčky velmi svědomitě a také odpovědně.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit