Nabídka služeb naší mateřské školy, zdravotní, ADHD, autismus, dieta, laktózová, bezlepková

Výhody

Nabídka služeb naší mateřské školy

V naší mateřské školce Pro Family si přijdou na své děti i jejich rodiče. Jako jedna z mála mateřských škol nabízí vašim dětem opravdu aktivní možnosti trávení volného času a přináší spoustu nových a nevšedních zážitků. Pokud tedy hledáte místo, které je více než obyčejnou školkou, jste u nás na správné adrese. Naše školky najdete po celé Praze. Jelikož provozujeme několik zařízení, můžete si vybrat snadno to, které je nejblíže vašemu bydlišti nebo i pracovní kanceláři. 

Aktivity ve školce 

Ve školce se s dětmi věnujeme celé řadě aktivit. Právě v tomto je naše mateřská škola opravdu výjimečná. Vaše děti se po svůj pobyt ve školce mohou věnovat výuce angličtiny, plavání, tenisu nebo hraní na flétnu. Kroužky pro ně můžete vybírat dle jejich nadání. Mohou však získat ohromný náskok před dalšími dětmi, se kterými budou později chodit do školy a naše kroužky jim tak mohou ulehčit nejen zařazení do kolektivu, ale i výrazně pomoci ve výuce. 

Aktivity mimo školku 

Nesmíme zapomenout ani na aktivity, kterým se věnujeme mimo prostory naší školky. Například jezdíme každoročně na divadelní představení, navštěvujeme pražskou zoologickou zahradu nebo plánujeme další výlety do různých částí České republiky. S dětmi navštěvujeme hrady, zámky nebo muzea. Kromě toho nabízíme též ozdravné pobyty na horách nebo u moře, kde můžete se svými dětmi trávit volný čas i vy. Jsou vhodné pro všechny děti, nejen pro ty, které trápí nějaké zdravotní komplikace.

školka, angličtina, tenis, plavání, kroužky, kolektiv, flétna, dítě, zdravotní, komplikace, ADHD, autismus, dieta, laktózová, bezlepková, mateřská škola, 

soukromá mateřská školka, kroužek angličtina, lektor angličtiny, tenis ve školce, plavání dětí ve školce, kroužky mateřské školy, kolektiv dětí, pedagogů, flétna a zdravé dýchání, dítě, zdravotní komplikace, ADHD, proucha spektra, autismus, dieta, laktózová, vaříme bezlaktźové diety, bezlepková, školní kuchyně a bezlepková dieta ve školce, mateřská škola ProFamily. 

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit