Zápis do školky Praha 9

Výhody

Zápis do školky Praha 9? Nepropásněte ho!

Školka plná podnětných hraček a velmi vřelého přístupu učitelek směrem k dětem i k rodičům je základem prosperující společnosti. Naše školka, kterou děti i pedagogové nazývají Růžovkou, je jednoznačně tou správnou volbou, která vaše ratolesti připraví na novou etapu jejich života a tou je škola. Nepropásněte proto v žádném případě zápis do školky. Praha 9nabízí i krásná místa, o kterých jste možná ani netušili. Nacházíme se v traktu Základní školy Novoborská, která leží na pražském Proseku. Využijte proto možnosti poslat své děti do zorganizované, disciplinované a především srdečné školky, která se nazývá Růžovka, jistě nebudete svého rozhodnutí litovat vy, ani vaše ratolesti.

 Zápis do školky Praha 9 je tou správnou volbou!

Zápis do školky v Praze 9 otevře nové brány poznání nejen vašim dětem, ale i vám, rodičům. Jak je to možné? Naše školka si zakládá na velmi individuálním přístupu ke každému dítěti zvlášť. Nebojíme se vašim dětem pomáhat s prvními těžkými kroky a vést je tím správným směrem. Budeme je svévolně vzdělávat, učit opatrnosti, respektu k sobě samým, svému okolí a zvířatům. Rovněž budeme zdokonalovat jejich komunikaci v kolektivu dětí i dospělých a to nejen v jejich rodném jazyce. Naše školka nabízí i hodiny angličtiny, kdy se děti potkají se samotným rodilým mluvčím, od kterého pochytí důležitá slovíčka i typicky akcent. Pokud se tedy rozhodnete pro zápis do školky v Praze 9, jistě neprohloupíte a výsledky, které oceníte, na sebe nenechají dlouho čekat.

 Rodiče musí vidět zájem pedagogů o jejich potomky

Pro rodiče samotné je nejdůležitější důvěra a pocit bezpečí, který školka nabídne jejich potomkům. Rodič musí v první řadě vidět zájem pedagoga o dané dítě a vytvořit si k tomuto člověku silné pouto. Práce pedagoga v mateřské školce je velmi náročná a to nejen psychicky, ovšem výsledky, kterých naši učitelé dosahují, jsou opravdu úctyhodné, a proto mají obdiv náš, rodičů i samotných dětí, kteří se mnohdy ze školky nechtějí vydat na zpáteční cestu domů. Rozhodněte se i vy správně a pošlete své děti na místo, kde se budou cítit jako doma.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit