Školka Lovosická - Praha 9

Naše školky

Soukromá mateřská škola ProFamily Lovosická, Praha 9 - Střížkov

"Kde je radost, tam je smích"
A s radostí se žije i v naší soukromé školce, která již od roku 1992 pomáhá v prvních krůčcích za poznáním dětem nejen zdravým, ale úspěšně integruje i děti se speciálními potřebami.

Naše školička není velká, ale setkáte se zde s porozuměním, citlivým přístupem a příjemnou atmosférou.

"Na proseku máme velkou zahradu, tartanové hřiště i tělocvičnu. Nás děti to moc nezajímá, ale právě tady je i sídlo Mateřské školy - Pro Family, kde vznikají všechny ty organizace výletů do divadel, na hrady a zámky, školky v přírodě u moře, nebo naše lyžařské tábory. O nás se starají pedagogové: Zuzka, Nikola, Laura ale i Vašek s Evžou....."

Vytvoření důvěry vůči pedagogovi je pro nás nejdůležitějším úkolem. Vždyť i v tomto roce byly naše školkové děti 5 týdnů mimo svoji rodinu. 

Využily nabídky ozdravných pobytů na horách, v Mariánských lázních, pobývaly na kolovém táboře na Českomoravské vysočině. 

Rodiče jako první musejí vidět zájem pedagogů o ně a jejich děti. Práci s dětmi a provoz školky mohou sledovat již od počátku, kdy s dětmi přicházejí, hrají si a pracují. Často využívají společných pobytů na školách v přírodě a zde nejlépe poznají chování a jednání nás, pedagogů. 

Vznikají tak úzké vztahy mezi lidmi, kteří si vzájemně důvěřují.

Po celý rok v mateřské škole rozvíjíme rozumové schopnosti, jazykové dovednosti - seznamování s anglickým jazykem s Karolínou a s rodilým mluvčím, prohlubujeme estetické cítění dětí, snažíme se o zlepšení zdravotní ho stavu a pohybových  dovedností. 

Děti cvičí na nářadí v tělocvičně,  hrají na sopránovou flétnu, plavou a saunují se, osvojují si začátky taneční výchovy, hrají tenis, učí se jízdě na lyžích, kolech, pracují s keramickou hlínou, cvičí jógu, předškoláci pracují v kroužku Zdravověda a učí se jak se chovat ke svému tělu, mít se rád a zdravě žít. Starší děti jezdí na koních v Měšicích, posilují celý svalový aparát a získávají první dovednosti kolem práce se zvířaty. 

Po celý den je v MŠ přítomen logopedický, zdravotnický a pedagogický personál.

Mám zájem o prohlídku školky:

Zavolejte nám na telefon 232 000 800 a domluvíme se, kdy by se Vám prohlídka školky hodila.

Telefon přímo do školky je přistupný pouze pro rodiče dětí navštěvující školku ProFamily Lovosická na Proseku a to na pobočkových stránkách. 
Vstup do pobočkových stránek je výše pod symbolem:  Vstup na pobočkové stránky školky ProFamily Praha 4

FOTOGALERIE
KDE NÁS NAJDETE
Mateřská škola - Pro Family s.r.o.
soukromá školka ProFamily Lovosická na Proseku

Lovosická ul. vchod zelenou bránou naproti tenisovým kurtům
(Areál ZŠ Novoborská 371)
190 00 - Praha 9, Střížkov
zavrit