Školka, do které se děti rády vracejí

Výhody

Školka, do které se děti rády vracejí

Toužíte po tom, aby první kroky vašich dětí směřovaly tím správným směrem? Děláte pro své ratolesti maximum a obáváte se toho, že vám dítě ve školce zvlčí? V tom případě se obraťte na profesionální sestavu pedagogického týmu, který vašim dětem každé ráno, kdy se jim naše školka otevře, vykouzlí úsměv na tváři. Snažíme se proto, aby prostředí, ve kterém děti budou trávit velké množství času, co možná nejvíce připomínalo domácí podmínky a dětem se takzvaně nechtělo chodit domů. Naše soukromá organizace není jen místem, kde se speciálně sestavený tým pedagogů postará o vaše zdravé ratolesti, my se nebráníme ani tomu, přivítat u nás malé návštěvníky, kteří potřebují speciální péči a mají specifické potřeby. Každé dítě si totiž zaslouží dokonalé dětství.

 Místo, kde je radosti a smíchu na rozdávání

Naše soukromá školka není pouze místem, do kterého se dětí na pár hodin odloží, když rodiče směřují do zaměstnání, naopak je místem, do kterého se děti rády vrací a kde se ze všech stran ozývá radostný smích a kde čiší příjemná a hlavně pohodová atmosféra. Ptáte se, díky čemu jsme tak jiní, než naše konkurence? Je to především proto, že naše zkušenosti, sahající o 25 let nazpět, z nás dělají milující pedagogy, kteří se o svěřené děti starají se vší zodpovědností a citem. Učíme děti socializace jak s jejich vrstevníky, tak se zvířátky, která jsou nedílnou součástí našich zábavných programů. Máme prosperující vzrostlou zahradu, jízdárnu s koňmi a malého psího přítele, který učí děti respektu a hlavně lásce ke zvířatům. Nebojíme se proto říci, že máme radosti i smíchu na rozdávání.

 Děti se u nás učí hrou

Zábavné v našem prostředí není pouze seznamování se s různými zvířecími hosty, ale také učení, které se dá nazývat učením hrou. Děti se zde mohou učit anglicky přímo z úst rodilého mluvčího, mohou navštěvovat kroužek keramiky či se učit hrát na hudební nástroj. Naším úkolem není děti cepovat, nýbrž v nich projevit aktivitu a chuť se o věci samostatně zajímat. Každý rok své svěřence navíc bereme na letní i zimní dovolenou, ze které se nikomu nechce vracet zpátky domů.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit