Velká velikonoční rodinná soutěž - VEVEROS

Aktuality

Vážení rodiče, milé naše děti, moc Vás všichni zdravíme ze školek, které se připravují na Váš návrat… Na zahrádkách se probouzí příroda z dlouhého zimního spánku. Nejprve nesměle vystrčí své kvítky sněženky a bledule, které se ještě skrývají ve zbytcích nového poprašku sněhu, rozkvetou kočičky, choulící se ve větru zimy, jež se ještě nechce vzdát. 

S přibývajícím sluníčkem, které každým dnem získává sílu a svými laskavými paprsky zahřívá zem, si cestu na svět najdou první sedmikrásky, petrklíče…. Na keřích a na stromech se objeví první zelené lístečky, své zlaté květy otevře zlatý déšť a příroda si postupně oblékne květovaný kabát.

Těšíme se, až na společných procházkách uvidíme první včelky, které vůně rozkvetlých stromů vylákala ven, až budeme moci opět spočítat nová hnízda našich strak na zahradách a školka bude zase jeden koncert.

Milí rodiče a děti, těšíme se na další aktivity, které s Vámi budeme moci prožít, otevřeme okna a dveře dokořán: ,, Pojďte k nám,  pojďte na návštěvu,  budeme si povídat „

Pozveme Vás na Jarní flétničkový koncert, na výtvatnou vernisáž prací Vašich dětí, chceme odjet na jarní školu v přírodě na Benecko, toulat se přírodou bez roušek, více se usmívat a vydechnout….

Zatím se však musíme zabavit doma, hledat nové aktivity, a ty Vám také přináší naše ,,Velká Velikonoční Rodinná Soutěž,, - VEVEROS, do které se zapojí děti i rodiče :-D

  • upleteme vlastní pomlázku 
  • vymalujeme a nazdobíme si vajíčko

 

Budeme rádi, když Vaši práci vyfotíte a pošlete na náš email pastelka@profamily.cz

Porota :-)  ohodnotí Vaše výtvory bodovým hodnocením 1 – 5 bodů. Získané body za pomlázku a vajíčka budou sečteny a bude sestaveno celkové pořadí

  • Rodiče, prosíme, pokud jsme ani jednu fotku od vás do galerie nepřidali, napište nám, možná do emailu nedorazila, některé jsou velké, a nebo jsme udělali někde chybu, děkujeme!

 

29.3.2021
Ahoj děti!
Máme první přihlášené výrobky do soutěže. 
Jsou moc krásné, třeba vás budou inspirovat. Užijte si tvoření a napište nám, jak to šlo a hlavně, pošlete fotky do soutěže!

6.4.2021
Ahoj děti!
Zahradu školky včera pokryla sněhová peřinka! 
Travička se už pomalu probouzela, začínala se zelenat a dnes bychom ani neřekli, že je po Velikonocích! 

Určitě jste si je moc užily! I do naší Velké rodinné Velikonoční soutěže stále přicházejí vaše krásná vajíčka a pomlázky. 
Zase je přidáme do fotogalerie.

Rodiče, prosíme, pokud jsme ani jednu fotku od vás do galerie nepřidali, napište nám, možná do emailu nedorazila, některé jsou velké, a nebo jsme udělali někde chybu, děkujeme!

V pondělí 12.4. se pravděpodobně uvidíme ve školce pouze s předškoláky. Napíšeme do aktualit až dostaneme nějaké informace. Zatím je ticho po pěšince.   

FOTOGALERIE
zavrit