Šerpování předškoláků 2022

Aktuality

Vážení rodiče, tento rok proběhne slavnostní šerpování našich milých předškoláčků tak, jak je zvykem na parníku na Vltavě. 

  • 20.6.22 Prosek + Růžovka
  • 21.6.22 Měšice + Mratín + Dubeč
  • 22.6.22 Čiperka + Točitá

Parníku se účastní celá školka,  náš autobus nás vyzvedne před školkou, zaveze na náplavku, kde přestoupíme do jen pro nás rezervovaného parníku. Po slavnostním šerpování, malém občerstvení a hodinové plavbě po Vltavě se vrátíme zpět do školky na oběd. Na parník s námi rádi vezmeme rodiče předškoláků (pouze rodiče jejichž děti odchází do prvních ročníků, i nultých ročníků cizích ZŠ apodobně. Rodiče se dopravují k parníku sami (z důvodu kapacity autobusu), děti si ze školky přivezeme. 

Informace pro rodiče:
Sraz nejpozději v 9:45 u kotviště lodí - nástupiště číslo 7. Natal (pod právnickou fakultou) se nachází u Čechova mostu, směrem ke Karlovu mostu (proti proudu řeky).

Rodiče: Pojedete-li městskou hromadnou dopravou, přímo u Čechova mostu je stanice tramvaje č. 17 "Staroměstská", odtud můžete buď jednu stanici tramvají nebo pěšky po proudu řeky Vltavy, je to příjemná procházka asi na 5 minut. Parník vyplouvá v 10, prosíme myslete na to, není technicky možné, aby čekal...

GPS: 50°5'30.722"N, 14°24'59.67"E

 

FOTOGALERIE
zavrit