Soukromá mateřská škola i pro náročné rodiče

Pro Family

Soukromá mateřská škola i pro náročné rodiče

 Nedaří se vám pro vaše dítko najít místo ve státní mateřské škole nebo z nějakého jiného důvodu preferujete školku soukromou? Pak je jistě vhodná mateřská škola ProFamily, která splní očekávání i těch nejnáročnějších rodičů, co chtějí svým dětem dopřát tu nejlepší péči. Soukromá mateřská škola přináší dětem i jejich rodičům celou řadu výhod.

 Soukromá mateřská škola ProFamily je profesionální organizací, působící na našem trhu již od roku 1992. Její program byl schválen MŠMT a pozitivně hodnocen Českou školní inspekcí. Kromě běžného trávení času s dalšími dětmi ve školce mohou vaše ratolesti rozvíjet i další oblíbené aktivity. Mateřská škola nabízí například divadelní, keramické nebo plavecké kroužky. Vaše děti se zde mohou učit hrát na různé hudební nástroje, chodit plavat nebo se vzdělávat v anglickém jazyce.

 Provoz školky zajištěný po celý rok

 Na mateřské škole ProFamily oceníte její flexibilní otevírací dobu od 7:00 do 19:00, takže své děti můžete bez problémů vyzvednout i večer po práci. Provoz je navíc zajištěn i o prázdninách, což mnozí rodiče jistě rovněž ocení, jelikož si nemusí vybírat maximum ze své dovolené a zajišťovat hlídání u prarodičů. Z dalších nadstandardních služeb si zde můžete zajistit například noční nebo víkendové hlídání. Navíc zde máte po celou dobu zajištěný odborný personál a individuální přístup.

Ceny mateřské školy jsou velmi flexibilní a přímo závisejí na četnosti docházky dítěte ve školce. Je zde stanoven měsíční paušál (ve výši 2500 Kč), který platíte stále a dále je zpoplatněna jedna hodina času ve školce (částkou 30 Kč). V případě nemoci či dovolené za školku samozřejmě neplatíte. Navíc cena už zahrnuje stravování a již se vás netýkají žádné další nepříjemné poplatky.

FOTOGALERIE
KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit