Soukromá mateřská škola je tou správnou volbou

Výhody

Soukromá mateřská škola je tou správnou volbou

 Je vaše dítě zvídavé, hravé a rádo se učí novým věcem a poznává svět? V tomto případě je pro vaše nejmenší soukromá mateřská školav Praze tou správnou volbou. Kvalifikovaný personál s individuálním přístupem k dětem nadchne nejen vás, ale především vaše nejmenší. Děti se v našem domácím prostředí školky budou cítit opravdu jako doma. Nebude jim chybět ani sportovní a kulturní vyžití. Vašim dětem nabídneme také kurzy angličtiny, jejichž hodiny vede rodilý mluvčí. Díky tomu se vaše děti mnohem rychleji naučí osvojovat cizí jazyk i s perfektní anglickou výslovností.

 Soukromá mateřská škola vás nadchne

Naše soukromá mateřská škola je vám k dispozici od 7 hodin do 19. Do svých kompetencí zahrnujeme i nadstandardní služby, které ocení zejména vytížení rodiče. Vaše děti totiž můžeme dovést do školky i z ní. V mimořádných situacích provozujeme také noční a víkendové hlídání, které vám bude k dispozici vždy, když vám vaše plány s dětmi zkříží například pracovní povinnosti, či služební cesta. K vašim dětem budeme přistupovat s ohledem na jejich individuální požadavky a potřeby. Jelikož jsme si velmi dobře vědomi toho, že každé dítě je individuální a je třeba k němu přistupovat jiným způsobem. Pokud vaše dítě musí dodržovat například bezlepkovou či bezlaktózovou dietu, pro naše kuchařky to není žádný problém. Na soukromá mateřská škola je navíc první soukromou školkou, která byla v ČR otevřena.

Naučíme děti poznávat svět i zvířátka

Na našem přilehlém pozemku, děti chodí navštěvovat koně i pejsky. Učí se respektu ke zvířátkům i lásce k nim. Do samotné školky také dochází velmi milý pejsek, od kterého se děti mohou též hodně naučit. Snažíme se ze všech sil provozovat také Canisterapii a Hipoterapii. Děti navíc navštěvují různé kroužky, mezi které patří například kroužek jógy, tenisu, divadelní kroužek či keramika.

KDE NÁS NAJDETE
1
zavrit